Regionális Szociális Forrásközpont Nonprofit Kft.

Fogyatékos Emberek Nappali Szolgálat
9700 Szombathely, 11-es huszár út 116.
0694/511-802
fenk kukac rszfk pont hu
www.rszfk.hu
Kapcsolattartó: Szalay Tamás

A Regionális Szociális Forrásközpont Nonprofit Kft. fenntartásában működő Fogyatékos Emberek Nappali Szolgálata a Szombathelyen és a szombathelyi kistérségben élő fogyatékosok számára biztosít napközbeni ellátást. A munka-rehabilitációs foglalkoztatás keretében az intézmény külső belső környezetének takarítása, munkavégzés előkészítése, munkaszoba takarítása, rendben tartása történik. A fejlesztő-felkészítő foglalkoztatásban résztvevő foglalkoztatottaink jelentős bedolgozói múltra tekintenek vissza a papíripai tevékenységek területén (Savaria Nett-Pack Kft). A már meglévő tudást és szakismereteket felhasználva, versenyképes szolgáltatást kívánunk nyújtani Szombathelyen és vonzáskörzetében, a nyomdaiparban tevékenykedő cégek számára.

A foglalkoztatottak bedolgozói munkákat végeznek papír-ipari tevékenységek területén. A már meglévő tudást és szakismereteket felhasználva, versenyképes szolgáltatást kívánunk nyújtani Szombathelyen és vonzáskörzetében.

bedolgozói munkák

aruhaz kukac e-human pont hu

Híreink

Esélyteremtés a Vasi Hegyháton

2015. márciusában Vasvár Város Önkormányzat pályázatot ÁROP-1.A.3-2014-2014-0039 „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a Vasi Hegyháton” címmel. A projekt céljaként tűzte ki, hogy olyan együttműködéseket segítsen a Vasvári járás területén, amelyek eredményeként a járás területén mélyszegénységben élők, idősek, nők, gyermekek, fogyatékkal élők esélyegyenlőségének biztosítása, problémáikról állandó információk beszerzése és megfelelő kezelése megteremthető.

Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű projekt

2012-2013-ban 8 céglátogatás valósult meg a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű SI-HU-2-2-015 támogatási szerződésszámot viselő projekt „Céglátogatások szervezése általános iskolai és szakiskolai diákok számára” program keretében.

REG-NET zárókonferencia