Zala Megyei Önkormányzat Szocioterápiás Intézménye

8784. Kehidakustány, Kúria u. 7.
Telefon: 83/ 534-026
Fax: 83/ 534-027
e-mail: szori kukac enternet pont hu
weboldal: www.szori.hu
Kapcsolattartó: Császár Anett (foglalkozási coordinator)

A Zala Megyei Önkormányzat Szocioterápiás Intézménye Kehidakustányban a Zala Megyei Önkormányzat által alapított és fenntartott intézmény.  Az intézmény a régió egyetlen alkoholbetegeket ellátó szakosított intézménye.

A szociális foglalkoztatás keretében  munka-rehabilitáció és fejlesztő-felkészítő foglalkozás működik.  A célunk, hogy külső foglalkoztatással fejeződjön be a rehabilitációs program, azaz az ellátottak védett vagy nyílt munkaerőpiacon tudjanak munkát vállalni.

 

Agyagból készült kerti kerámiák

aruhaz kukac e-human pont hu

Híreink

Esélyteremtés a Vasi Hegyháton

2015. márciusában Vasvár Város Önkormányzat pályázatot ÁROP-1.A.3-2014-2014-0039 „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a Vasi Hegyháton” címmel. A projekt céljaként tűzte ki, hogy olyan együttműködéseket segítsen a Vasvári járás területén, amelyek eredményeként a járás területén mélyszegénységben élők, idősek, nők, gyermekek, fogyatékkal élők esélyegyenlőségének biztosítása, problémáikról állandó információk beszerzése és megfelelő kezelése megteremthető.

Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű projekt

2012-2013-ban 8 céglátogatás valósult meg a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű SI-HU-2-2-015 támogatási szerződésszámot viselő projekt „Céglátogatások szervezése általános iskolai és szakiskolai diákok számára” program keretében.

REG-NET zárókonferencia