Zirc Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ Segítő Kezek Háza

Intézményvezető: Koósné Stohl Ilona
Cím: 8420 Zirc, Ady Endre u. 3.
Tel/fax: 88/414-690
e-mail: segitokezek kukac invitel pont hu
www.segitokh.eoldal.hu
Kapcsolattartó: Baranyai Erika

A Zirc Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ 2007-ben jött létre, a térség 16 településének fenntartásában. Azért, hogy a lakosság az intézmény által biztosított, személyes gondoskodást nyújtó szolgáltatásokhoz egyenlő feltételekkel juthasson hozzá.

A szociális foglalkoztatásnak a „Segítő Kezek Háza” ad helyet, ahol a fogyatékos és pszichiátriai beteg emberek nappali ellátása működik. A szociális foglalkoztatásban 40 főt foglalkoztatunk.

  • Fűszertartó zsákok natúr anyagból, szalvéta technikával
  • Rongy játékok pamut, frottír anyagból, vatelinnel kitömve.
  • “Mesés faliképek” patchwork technikával
  • Mézeskalács dísztárgy (Természetes alapanyagból, cukormázzal, magvakkal díszítve)
  • Lakástextíliák (különböző méretekben, színben igénytől függően)
'Mesés faliképek' patchwork technikával

aruhaz kukac e-human pont hu

Híreink

Esélyteremtés a Vasi Hegyháton

2015. márciusában Vasvár Város Önkormányzat pályázatot ÁROP-1.A.3-2014-2014-0039 „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a Vasi Hegyháton” címmel. A projekt céljaként tűzte ki, hogy olyan együttműködéseket segítsen a Vasvári járás területén, amelyek eredményeként a járás területén mélyszegénységben élők, idősek, nők, gyermekek, fogyatékkal élők esélyegyenlőségének biztosítása, problémáikról állandó információk beszerzése és megfelelő kezelése megteremthető.

Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű projekt

2012-2013-ban 8 céglátogatás valósult meg a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű SI-HU-2-2-015 támogatási szerződésszámot viselő projekt „Céglátogatások szervezése általános iskolai és szakiskolai diákok számára” program keretében.

REG-NET zárókonferencia