„A HELY” – Munka, család, közösség (GINOP-5.1.3-16-2018-00235)

A Regionális Humán Innováció Képzési Közhasznú Nonprofit Kft. 52 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely támogatásból megnyitotta Szombathely első coworking központját. A projekt a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében valósult meg. A projekt címe: „A HELY” – Munka, család, közösség (GINOP-5.1.3-16-2018-00235).A projekt időtartama: 2018.09.01-2020.09.30.

 

 

A projekt célja olyan közösségi tér létrehozása, ahol kellemes, de profi környezetben végezhető a mindennapi munka. A Back Office Plusz nemcsak coworking iroda, de biztos céghátteret is kínál ügyfelei részére. A napi adminisztrációs feladatok átvállalása, az ügyfélszolgálat, a telefonközpont szolgáltatás mind-mind a profiljába tartozik.

A projekt keretében a cég 8 új munkahelyet teremtett. A munkavállalók között munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű alkalmazottak is vannak. A munkájukat tapasztalt szakmai vezetők irányították. A projekt keretében infrastrukturális beruházás és eszközbeszerzés is megvalósult. A cég kialakított több, kisebb tárgyaló- és oktatótermet, egy nagyobb előadótermet, melyek alkalmasak üzleti tárgyalások, képzések, kisebb rendezvények lebonyolítására. Modern felszereltségű konyha, kávégép és finom sütemények teszik még kellemesebbé a munkavégzést.

 

A projekt keretében nagy hangsúlyt helyeztünk a tevékenység marketingjére, de a széles nyilvánosság tájékoztatása ennél többet foglalt magában. Figyelmet fordítottunk a környékbeli vállalkozások érzékenyítésére azzal kapcsolatban, hogy – különösen a COVID idején – fontos a családbarát környezet kialakítása, a távmunka lehetőségének biztosítása, illetve a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatása.

 

Híreink

Végéhez közeledik a Green Line projekt

A Green Line projekt keretében a magyar és szlovén partnerekből álló nemzetközi partnerség azon dolgozott 3 évig, hogy tudásukat és a tapasztalataikat megosszák a környezetvédelem, az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások használatának területén, ami az érintett szervezetek – partnerek – kapacitásának bővítéséhez és az intézményi együttműködés – partnerek, települése – növeléséhez járult hozzá.

Megnyitotta kapuit Szombathely első coworking központja

A Regionális Humán Innováció Képzési Közhasznú Nonprofit Kft. 52 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely támogatásból megnyitotta Szombathely első coworking központját. A projekt a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében valósult meg. A projekt címe: „A HELY” – Munka, család, közösség (GINOP-5.1.3-16-2018-00235). 

Esélyteremtés a Vasi Hegyháton

2015. márciusában Vasvár Város Önkormányzat pályázatot ÁROP-1.A.3-2014-2014-0039 „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a Vasi Hegyháton” címmel. A projekt céljaként tűzte ki, hogy olyan együttműködéseket segítsen a Vasvári járás területén, amelyek eredményeként a járás területén mélyszegénységben élők, idősek, nők, gyermekek, fogyatékkal élők esélyegyenlőségének biztosítása, problémáikról állandó információk beszerzése és megfelelő kezelése megteremthető.