Múltidéző ízek, formák a jelennek

A Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. (RHI) formatervezői, termékfejlesztési pályázatot hirdet.

A pályázóktól a „Múltidéző ízek, formák a jelennek” fantáziacímű kategóriában kerámiatárgyakat, lekvártartót, mézcsuprot, pálinka-butykos terveit várnak.
Az „Otthonodba a természet nyugalmát” kategória a textiltermékeké. A kiírók itt olyan levendulával kombinált tönkölypárnák, ülőpárnák és egyéb figurás textiltermékek terveire számítanak, amelyek a gyermekek pihenését, játékát szolgálják.
„A természet kényeztet” kategóriában wellness-csomag összeállítása a feladat, benne természetes alapanyagokból készült szappanokkal, fürdőszobai gyertyával, mosdókesztyűvel, favesszős termékekkel, fésűvel. A pályázó ebben a kategóriában wellness-csomagtartót, dobozt is tervezhet.
A negyedik nevezési kategóriában emblémákat, a termékek csomagolásának terveit lehet elkészíteni. Az RHI munkatársai a hálózati értékesítés, egységes megjelenés elemeit és a szolidaritás üzenetét szeretnék viszontlátni a tervezett emblémákban, csomagolástervekben.
Egy nevező több kategóriában is nyújthat be pályázatot. Beadási határidő: 2011. április 8. péntek. Cím: Szombathely, Széchenyi u. 4-6. C/2. A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el.. A programban 10 díj osztható ki összesen 300 ezer forint értékben.

forrás: http://www.rabavidek.hu/kozlemenyek/2011-04-02/multidez-izek-formak-a-jelennek

Híreink

Esélyteremtés a Vasi Hegyháton

2015. márciusában Vasvár Város Önkormányzat pályázatot ÁROP-1.A.3-2014-2014-0039 „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a Vasi Hegyháton” címmel. A projekt céljaként tűzte ki, hogy olyan együttműködéseket segítsen a Vasvári járás területén, amelyek eredményeként a járás területén mélyszegénységben élők, idősek, nők, gyermekek, fogyatékkal élők esélyegyenlőségének biztosítása, problémáikról állandó információk beszerzése és megfelelő kezelése megteremthető.

Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű projekt

2012-2013-ban 8 céglátogatás valósult meg a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű SI-HU-2-2-015 támogatási szerződésszámot viselő projekt „Céglátogatások szervezése általános iskolai és szakiskolai diákok számára” program keretében.

REG-NET zárókonferencia