Múltidéző ízek, formák a jelennek

A Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. (RHI) formatervezői, termékfejlesztési pályázatot hirdet.

A pályázóktól a „Múltidéző ízek, formák a jelennek” fantáziacímű kategóriában kerámiatárgyakat, lekvártartót, mézcsuprot, pálinka-butykos terveit várnak.
Az „Otthonodba a természet nyugalmát” kategória a textiltermékeké. A kiírók itt olyan levendulával kombinált tönkölypárnák, ülőpárnák és egyéb figurás textiltermékek terveire számítanak, amelyek a gyermekek pihenését, játékát szolgálják.
„A természet kényeztet” kategóriában wellness-csomag összeállítása a feladat, benne természetes alapanyagokból készült szappanokkal, fürdőszobai gyertyával, mosdókesztyűvel, favesszős termékekkel, fésűvel. A pályázó ebben a kategóriában wellness-csomagtartót, dobozt is tervezhet.
A negyedik nevezési kategóriában emblémákat, a termékek csomagolásának terveit lehet elkészíteni. Az RHI munkatársai a hálózati értékesítés, egységes megjelenés elemeit és a szolidaritás üzenetét szeretnék viszontlátni a tervezett emblémákban, csomagolástervekben.
Egy nevező több kategóriában is nyújthat be pályázatot. Beadási határidő: 2011. április 8. péntek. Cím: Szombathely, Széchenyi u. 4-6. C/2. A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el.. A programban 10 díj osztható ki összesen 300 ezer forint értékben.

forrás: http://www.rabavidek.hu/kozlemenyek/2011-04-02/multidez-izek-formak-a-jelennek

Híreink

Végéhez közeledik a Green Line projekt

A Green Line projekt keretében a magyar és szlovén partnerekből álló nemzetközi partnerség azon dolgozott 3 évig, hogy tudásukat és a tapasztalataikat megosszák a környezetvédelem, az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások használatának területén, ami az érintett szervezetek – partnerek – kapacitásának bővítéséhez és az intézményi együttműködés – partnerek, települése – növeléséhez járult hozzá.

Megnyitotta kapuit Szombathely első coworking központja

A Regionális Humán Innováció Képzési Közhasznú Nonprofit Kft. 52 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely támogatásból megnyitotta Szombathely első coworking központját. A projekt a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében valósult meg. A projekt címe: „A HELY” – Munka, család, közösség (GINOP-5.1.3-16-2018-00235). 

Esélyteremtés a Vasi Hegyháton

2015. márciusában Vasvár Város Önkormányzat pályázatot ÁROP-1.A.3-2014-2014-0039 „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a Vasi Hegyháton” címmel. A projekt céljaként tűzte ki, hogy olyan együttműködéseket segítsen a Vasvári járás területén, amelyek eredményeként a járás területén mélyszegénységben élők, idősek, nők, gyermekek, fogyatékkal élők esélyegyenlőségének biztosítása, problémáikról állandó információk beszerzése és megfelelő kezelése megteremthető.