Rádió Szombathely Hírarchívuma

Közös bolt nyitását tervezik a szociális foglalkoztatók 2011. 05. 31. - 12:33 Közös boltban kínálhatják termékeiket a jövőben a Vas megyei szociális foglalkoztatók. A fogyatékos embereket, a pszichiátriai és a szenvedélybetegeket, és hajléktalanokat foglalkoztató szervezetek szakmai napján fogalmazódott meg a közös cél, melyhez Szombathely vezetése is támogatásáról biztosította a résztvevőket - mondta Horváth Olga, a Regionális Humán Innováció Kft. ügyvezetője.

Próbaképpen a hétvégi oszkói mulatságon megjelentek a szociális foglalkoztatók, elsősorban a kézműves termékeket keresték a látogatók. Nagy érdeklődés mutatkozott pl. a PET-palackok újrahasznosításával készült táskák iránt - tette hozzá Horváth Olga.

Forrás: http://radioszombathely.hu/?base=newsarchive&type=read&id=27046

Híreink

Esélyteremtés a Vasi Hegyháton

2015. márciusában Vasvár Város Önkormányzat pályázatot ÁROP-1.A.3-2014-2014-0039 „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a Vasi Hegyháton” címmel. A projekt céljaként tűzte ki, hogy olyan együttműködéseket segítsen a Vasvári járás területén, amelyek eredményeként a járás területén mélyszegénységben élők, idősek, nők, gyermekek, fogyatékkal élők esélyegyenlőségének biztosítása, problémáikról állandó információk beszerzése és megfelelő kezelése megteremthető.

Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű projekt

2012-2013-ban 8 céglátogatás valósult meg a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 „Right Profession – Megfelelő szakmát a fejlődésért” elnevezésű SI-HU-2-2-015 támogatási szerződésszámot viselő projekt „Céglátogatások szervezése általános iskolai és szakiskolai diákok számára” program keretében.

REG-NET zárókonferencia