„A HELY” – Munka, család, közösség (GINOP-5.1.3-16-2018-00235)

A Regionális Humán Innováció Képzési Közhasznú Nonprofit Kft. 52 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely támogatásból megnyitotta Szombathely első coworking központját. A projekt a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében valósult meg. A projekt címe: „A HELY” – Munka, család, közösség (GINOP-5.1.3-16-2018-00235). A projekt időtartama: 2018.09.01-2020.09.30.

 

 

A projekt célja olyan közösségi tér létrehozása, ahol kellemes, de profi környezetben végezhető a mindennapi munka. A Back Office Plusz nemcsak coworking iroda, de biztos céghátteret is kínál ügyfelei részére. A napi adminisztrációs feladatok átvállalása, az ügyfélszolgálat, a telefonközpont szolgáltatás mind-mind a profiljába tartozik.

A projekt keretében a cég 8 új munkahelyet teremtett. A munkavállalók között munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű alkalmazottak is vannak. A munkájukat tapasztalt szakmai vezetők irányították. A projekt keretében infrastrukturális beruházás és eszközbeszerzés is megvalósult. A cég kialakított több, kisebb tárgyaló- és oktatótermet, egy nagyobb előadótermet, melyek alkalmasak üzleti tárgyalások, képzések, kisebb rendezvények lebonyolítására. Modern felszereltségű konyha, kávégép és finom sütemények teszik még kellemesebbé a munkavégzést.

 

A projekt keretében nagy hangsúlyt helyeztünk a tevékenység marketingjére, de a széles nyilvánosság tájékoztatása ennél többet foglalt magában. Figyelmet fordítottunk a környékbeli vállalkozások érzékenyítésére azzal kapcsolatban, hogy – különösen a COVID idején – fontos a családbarát környezet kialakítása, a távmunka lehetőségének biztosítása, illetve a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatása.

 

Híreink

Kanyarogjunk lefelé a Duna-deltába, ahol megannyi élmény és kincs vár felfedezésre! 

Transdanube Travel Stories projekt, mely az Interreg Duna Transznacionális program keretében kerül finanszírozásra a hónap végén véget ér. Számos nagyszerű eredményt tud felmutatni a projekt, izgalmas és érdekes kincseket rejt magában.

Transdanube Travel Stories - egy folyó, hat történet

Ismerje meg a projekt eredményeit!

Fedezd fel Velo Martini kerékpáros zarándok útvonalát!

Fedezd fel Velo Martini kerékpáros zarándok-útvonalat! 🍀💚 Egy kis ízelítő abból, mi vár rád, ha végigjárod az utat! 🎬 https://youtu.be/4LtfP-RSQIs