Múltidéző ízek, formák a jelennek

A Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. (RHI) formatervezői, termékfejlesztési pályázatot hirdet.

A pályázóktól a „Múltidéző ízek, formák a jelennek” fantáziacímű kategóriában kerámiatárgyakat, lekvártartót, mézcsuprot, pálinka-butykos terveit várnak.
Az „Otthonodba a természet nyugalmát” kategória a textiltermékeké. A kiírók itt olyan levendulával kombinált tönkölypárnák, ülőpárnák és egyéb figurás textiltermékek terveire számítanak, amelyek a gyermekek pihenését, játékát szolgálják.
„A természet kényeztet” kategóriában wellness-csomag összeállítása a feladat, benne természetes alapanyagokból készült szappanokkal, fürdőszobai gyertyával, mosdókesztyűvel, favesszős termékekkel, fésűvel. A pályázó ebben a kategóriában wellness-csomagtartót, dobozt is tervezhet.
A negyedik nevezési kategóriában emblémákat, a termékek csomagolásának terveit lehet elkészíteni. Az RHI munkatársai a hálózati értékesítés, egységes megjelenés elemeit és a szolidaritás üzenetét szeretnék viszontlátni a tervezett emblémákban, csomagolástervekben.
Egy nevező több kategóriában is nyújthat be pályázatot. Beadási határidő: 2011. április 8. péntek. Cím: Szombathely, Széchenyi u. 4-6. C/2. A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el.. A programban 10 díj osztható ki összesen 300 ezer forint értékben.

forrás: http://www.rabavidek.hu/kozlemenyek/2011-04-02/multidez-izek-formak-a-jelennek

Híreink

Kanyarogjunk lefelé a Duna-deltába, ahol megannyi élmény és kincs vár felfedezésre! 

Transdanube Travel Stories projekt, mely az Interreg Duna Transznacionális program keretében kerül finanszírozásra a hónap végén véget ér. Számos nagyszerű eredményt tud felmutatni a projekt, izgalmas és érdekes kincseket rejt magában.

Transdanube Travel Stories - egy folyó, hat történet

Ismerje meg a projekt eredményeit!

Fedezd fel Velo Martini kerékpáros zarándok útvonalát!

Fedezd fel Velo Martini kerékpáros zarándok-útvonalat! 🍀💚 Egy kis ízelítő abból, mi vár rád, ha végigjárod az utat! 🎬 https://youtu.be/4LtfP-RSQIs