Rádió Szombathely Hírarchívuma

Közös bolt nyitását tervezik a szociális foglalkoztatók 2011. 05. 31. - 12:33 Közös boltban kínálhatják termékeiket a jövőben a Vas megyei szociális foglalkoztatók. A fogyatékos embereket, a pszichiátriai és a szenvedélybetegeket, és hajléktalanokat foglalkoztató szervezetek szakmai napján fogalmazódott meg a közös cél, melyhez Szombathely vezetése is támogatásáról biztosította a résztvevőket - mondta Horváth Olga, a Regionális Humán Innováció Kft. ügyvezetője.

Próbaképpen a hétvégi oszkói mulatságon megjelentek a szociális foglalkoztatók, elsősorban a kézműves termékeket keresték a látogatók. Nagy érdeklődés mutatkozott pl. a PET-palackok újrahasznosításával készült táskák iránt - tette hozzá Horváth Olga.

Forrás: http://radioszombathely.hu/?base=newsarchive&type=read&id=27046

Híreink

Kanyarogjunk lefelé a Duna-deltába, ahol megannyi élmény és kincs vár felfedezésre! 

Transdanube Travel Stories projekt, mely az Interreg Duna Transznacionális program keretében kerül finanszírozásra a hónap végén véget ér. Számos nagyszerű eredményt tud felmutatni a projekt, izgalmas és érdekes kincseket rejt magában.

Transdanube Travel Stories - egy folyó, hat történet

Ismerje meg a projekt eredményeit!

Fedezd fel Velo Martini kerékpáros zarándok útvonalát!

Fedezd fel Velo Martini kerékpáros zarándok-útvonalat! 🍀💚 Egy kis ízelítő abból, mi vár rád, ha végigjárod az utat! 🎬 https://youtu.be/4LtfP-RSQIs